Login
Latest topics
Ukupno je: 3 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 3 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Nehalem procesori
4 posters
Svašta forum :: Tehnika :: Računala :: Hardware
Stranica 1 / 1.
Nehalem procesori
Evo još malo izlaze i novi procesori kodnog imena Nehalem točnije Core i7.Imati če 4 fizičke i 8 psihičkih jezgri.Najjeftiniji če koštati 300 a najskuplji 1000$.Dolazit če sa samo DDR3 memorijom i bit će socket 1300.Što vi mislite o tome?
Ja samo znam da če quadovi pojeftiniti a to mi je najvažnije.
Ja samo znam da če quadovi pojeftiniti a to mi je najvažnije.
Re: Nehalem procesori
Da nakon toga bu quad bilo prosječno.Super možda si za godinu i stavim kojeg quada.
Nego dal več rade neku igru sa podrškom za te procesore???
Nego dal več rade neku igru sa podrškom za te procesore???
A imat če podršku za starije igre jel da????Ad4pt3r je napisao/la:Još ne
Inače mislim da to neče bit isplativo još neko vrijeme
Imat če podršku za sve igre napravljene do sad ne vidim razlog zašto ne bi imao.
pa mislim radi cijeneAd4pt3r je napisao/la:Imat če podršku za sve igre napravljene do sad ne vidim razlog zašto ne bi imao.
to je sve za mene quad! ne mislim da ce on imati neke bolje performanse od "pravog" quada...Ad4pt3r je napisao/la:.Imati če 4 fizičke i 8 psihičkih jezgri..
Matko- Forumas
- Broj postova : 58
Registration date : 14.09.2008
Pa neče od nekog za 5000 ali od nekog normalnog očeMatko je napisao/la:to je sve za mene quad! ne mislim da ce on imati neke bolje performanse od "pravog" quada...Ad4pt3r je napisao/la:.Imati če 4 fizičke i 8 psihičkih jezgri..
gledaj na to ovak:ako pojedes tortu koje je narezana na 4 snite, oces li se vise najest od one koja je narezana na 8 snita(dakle te 4 su prerezane na jos pola)?
Matko- Forumas
Jesi to možda videl na bug forumu?Matko je napisao/la:gledaj na to ovak:ako pojedes tortu koje je narezana na 4 snite, oces li se vise najest od one koja je narezana na 8 snita(dakle te 4 su prerezane na jos pola)?
Inače ovo možemo stavit kao izjavu godine.Zašto onda nebi zabio glavu u tortu i pojeo sve od jednom i imo single core procesor???????????????
A sad da citiram tebe kad si meni objašnjavo o korisnosti procesora s više jezgra:
"a šta ako ti trebaš u isto vrijeme pregledat računalo od virusa napravit dva testa u 3d marku i igrat neku igru i usput tražit nešto u searchu"
E pa onda ti treba više jezgra! evo ti sad na!
- Kod:
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=92305
Baš da imam para zbog ovog ga ne bi kupil jer mi je clockanje hobi,a ovaj se ne bu baš dal clockat.
1.nisamAdmin je napisao/la:Jesi to možda videl na bug forumu?Matko je napisao/la:gledaj na to ovak:ako pojedes tortu koje je narezana na 4 snite, oces li se vise najest od one koja je narezana na 8 snita(dakle te 4 su prerezane na jos pola)?
Inače ovo možemo stavit kao izjavu godine.Zašto onda nebi zabio glavu u tortu i pojeo sve od jednom i imo single core procesor???????????????
A sad da citiram tebe kad si meni objašnjavo o korisnosti procesora s više jezgra:
"a šta ako ti trebaš u isto vrijeme pregledat računalo od virusa napravit dva testa u 3d marku i igrat neku igru i usput tražit nešto u searchu"
E pa onda ti treba više jezgra! evo ti sad na!
2.daj malo razmisli
3.nikad ti to netreba,jer nemres igrat igru i trazit u search
4.neda mi se više pisat
Matko- Forumas
kad ce ti imat 4 jezgrene i vise ja cu tek tad 2 jezgrene.........
ja sam usprkos sa vama u zaostatku 20-35 god
ja sam usprkos sa vama u zaostatku 20-35 god
Svašta forum :: Tehnika :: Računala :: Hardware
Stranica 1 / 1.