Login
Latest topics
Ukupno je: 6 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 6 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Ati VS N vidia
4 posters
Svašta forum :: Tehnika :: Računala :: Hardware
Stranica 1 / 1.
Ati VS N vidia
Ajde baš me zanima za koga ste vi!Moram priznat da sam ja bio n vidiaš dok nisam vidio 4850 i bio oduševljen bolje performanse nego na n vidinim skupljim modelima.Ati je konačno našao slabu točku N vidie a to je cijena.Iako ATI ne dostže n vidiu na najskupljim karticama svejedno je.
Što vi mislite????
Slobodno stavite i koju usporedbu
Što vi mislite????
Slobodno stavite i koju usporedbu
Re: Ati VS N vidia
makar imam nivida geforce ati su bolje
Vans- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 305
Registration date : 12.09.2008
N vidia je svim vlasnicima kartica generacije 8 dala ageia physx drivere koji če poboljšat malo igranje.
ja nemam tu generaciju
Vans- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 305
Registration date : 12.09.2008
Šteta jako su dobri ti driveri dodaju realniju fiziku.Vans je napisao/la:ja nemam tu generaciju
Da ali u lkoliko igrica?ono mislim samo jednoj:::::....::::Admin je napisao/la:Šteta jako su dobri ti driveri dodaju realniju fiziku.Vans je napisao/la:ja nemam tu generaciju
Matko- Forumas
- Broj postova : 58
Registration date : 14.09.2008
Dvije LOL.Al mislim da bu s vremenom dolazilo sve više i više.Matko je napisao/la:Da ali u lkoliko igrica?ono mislim samo jednoj:::::....::::Admin je napisao/la:Šteta jako su dobri ti driveri dodaju realniju fiziku.Vans je napisao/la:ja nemam tu generaciju
Koliko sam čitao,Ageia je potvrdila da njihova tehnologija Physx radi dosta bolje na najnovijoj HD seriji od ATI-a.Što se pak Nvidie tiče njihov glavni manjak je cijena ( koja je previsoka ) i izgleda da je ATI to iskoristio.Možda Nvidia kartice i jesu bolje ali tko če za 5 FPS-ova dati soma kuna više.Nitko normalan.
Nvidia je u zadnje vrijeme pala u velike dugove povlačući svoje 8xxx serije zbog neispravnih čipova.Ako ubrzo nečim ne odgovore,to bi mogao biti kraj.
Nvidia je u zadnje vrijeme pala u velike dugove povlačući svoje 8xxx serije zbog neispravnih čipova.Ako ubrzo nečim ne odgovore,to bi mogao biti kraj.
Kada bih ja slagao najbolji komp ikada i imo neograničeno para uzeo bih n vidiu ali ovako kao običan čovjek ja sam definitivno za jeftinije ATI-e.Grafička koju ja imam 4850 je daleeeeeeeeeko najbolja za tu lovu.
Ja kad bi slagao takav komp uzeo bih HD 4870 X 2,stavio single slot ventove i napravio Quad Crossfire koji može posramiti svaku Nvidiu.
Dobro i to je istina.Ad4pt3r je napisao/la:Ja kad bi slagao takav komp uzeo bih HD 4870 X 2,stavio single slot ventove i napravio Quad Crossfire koji može posramiti svaku Nvidiu.
Svašta forum :: Tehnika :: Računala :: Hardware
Stranica 1 / 1.