Login
Latest topics
Ukupno je: 2 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 2 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Full speed
5 posters
Svašta forum :: Download :: (Za)ostalo
Stranica 1 / 1.
Full speed
Ovaj program morate imat.Ubrzo je otvaranje stranice od 23 sekunde do 6 sekundi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Također neopisivo ubrzava i torrente.
SKINITE GA I UŽIVAJTE U BRŽEM INTERNETU!
Također neopisivo ubrzava i torrente.
SKINITE GA I UŽIVAJTE U BRŽEM INTERNETU!
- Kod:
http://w17.easy-share.com/1701474359.html
Re: Full speed
Evo torrent od 20 seedera i 360 leechera skida po 25kp/s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak to nije savršeno neznam šta je.
Ak to nije savršeno neznam šta je.
da al ovak još brže.mskero je napisao/la:meni to ne treba,str mi se za par sekundi ucita
U stvari ovo je program uglavnom za ubrzavanje igranja i skidanja.
Admin je napisao/la:da al ovak još brže.mskero je napisao/la:meni to ne treba,str mi se za par sekundi ucita
U stvari ovo je program uglavnom za ubrzavanje igranja i skidanja.
online igranja ubrzuje garant a dali ubrzuje skidanje(igra,mjuze,...) il internet prilikom skidanja
admin vidiš da te prcaAdmin je napisao/la:brzinu skidanja ubrzava.
Matko- Forumas
- Broj postova : 58
Registration date : 14.09.2008
Matko je napisao/la:admin vidiš da te prcaAdmin je napisao/la:brzinu skidanja ubrzava.
jesi ti normalan ne prcam ga pitam ozbiljno
Ja ne mogu vjerovati,neznam šta je to ali sve je bilo u redu dok nisam ovaj šugavi program instalirao,kad ulazim u komp piše Please Insert Windows disk,onda,malo malo taskbar nestane,poludio sam,mislio sam da nikako neču moč na komp,to se i sad događa dok pišem,ima tko kakvih ideja kak ga to popravim,evo sad experimentiram..
Blood Raven- N00b
- Broj postova : 21
Registration date : 26.09.2008
Blood Raven je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati,neznam šta je to ali sve je bilo u redu dok nisam ovaj šugavi program instalirao,kad ulazim u komp piše Please Insert Windows disk,onda,malo malo taskbar nestane,poludio sam,mislio sam da nikako neču moč na komp,to se i sad događa dok pišem,ima tko kakvih ideja kak ga to popravim,evo sad experimentiram..
e admine jesi ga gadno
ja ti nemam pojma cekaj admina da ti objasni
ipak je ovo njegov program
(bez uvrede admine)
Ma nije on ništ kriv,samo..to njegov program?
Blood Raven- N00b
Čoeče neznam kaj se desilo meni program radi savršeno dobro.Čekaj dal ti se ugasilo čim si instaliro program ili poslije.Blood Raven je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati,neznam šta je to ali sve je bilo u redu dok nisam ovaj šugavi program instalirao,kad ulazim u komp piše Please Insert Windows disk,onda,malo malo taskbar nestane,poludio sam,mislio sam da nikako neču moč na komp,to se i sad događa dok pišem,ima tko kakvih ideja kak ga to popravim,evo sad experimentiram..
nije moj program.Ja sam ga našo na jednom forumu dok sam tražio high speed torrent i ovo mi je poslužilo kao zamjena.Blood Raven je napisao/la:Ma nije on ništ kriv,samo..to njegov program?
Ma zahtjevalo da restartam komp da bi radilo,i ajd,eto,jesam.
I to se pojavilo,onda nakon nekog neizvjesnog vremena je sve perfektno radilo,i onda opet,no mogu na internet sad bez problema,no riješit če se to,no nadam se za dan dva,il bar kad se vratim s u puta.
I to se pojavilo,onda nakon nekog neizvjesnog vremena je sve perfektno radilo,i onda opet,no mogu na internet sad bez problema,no riješit če se to,no nadam se za dan dva,il bar kad se vratim s u puta.
Blood Raven- N00b
Blood Raven je napisao/la:Ma zahtjevalo da restartam komp da bi radilo,i ajd,eto,jesam.
nis se samo ne rijesava
Riješava riješava.Sada se on može samo nadat da bu mu se to riješilo samo.Ja također čisto sumnjam da taj program ima puno veze s tim.mskero je napisao/la:Blood Raven je napisao/la:Ma zahtjevalo da restartam komp da bi radilo,i ajd,eto,jesam.
nis se samo ne rijesava
Ne kažem da se samo to riješava,no odnijet ču na servis il ču sam otkrit o čemu se radi,a čuj,ne čudi me i da se riješi,moj kompjuter je čarobna kutija ineed
Jedan Hint:Za one koji baš nisu iskusni s hardware-om,ili kompom općenito,mislite logično,i 70% da če te riješiti problem,ništa nije tolko komplicirano u kompu kolko se čini,samo ofc,pazite da neš ne zajebete
Tak ja uvjek neš riješim,a nisam rođeni krumpir
Jedan Hint:Za one koji baš nisu iskusni s hardware-om,ili kompom općenito,mislite logično,i 70% da če te riješiti problem,ništa nije tolko komplicirano u kompu kolko se čini,samo ofc,pazite da neš ne zajebete
Tak ja uvjek neš riješim,a nisam rođeni krumpir
Blood Raven- N00b
Svašta forum :: Download :: (Za)ostalo
Stranica 1 / 1.