Login
Latest topics
Ukupno je: 5 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 5 gostiju. :: 1 Bot/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
GTA 4-za komp
+9
Ad4pt3r
Flip a Coin
milky way
Matko
Blood Raven
petar
mskero
Vans
Admin
13 posters
Svašta forum :: Igre :: Ostalo
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
GTA 4-za komp
Službeno je najavljeno da izlazi za komp!!!!!Šteta što neče bit obogačen dodatnim sadržajem al svejedno .
Re: GTA 4-za komp
kad? pa najavljeno je vec davno da izlazi u 11ili12 mjesecu
Vans- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 305
Registration date : 12.09.2008
u igrici mi je sve super(igrivost,grafik...),sam me zivcira kaj je glavni lik SRBIN!!!!!!
Tvoj avatar mi je to več rekao.mskero je napisao/la:u igrici mi je sve super(igrivost,grafik...),sam me zivcira kaj je glavni lik SRBIN!!!!!!
Admin je napisao/la:Tvoj avatar mi je to več rekao.mskero je napisao/la:u igrici mi je sve super(igrivost,grafik...),sam me zivcira kaj je glavni lik SRBIN!!!!!!
avatar ne salje nikakve zlonamjerne poruke prema onoj nasoj sve manjoj susjednoj drzavi
kao prvo ni je srb neko RUS koj se borio za srbiju u neznam kojem ratu(ne domovinskom)prvom ili drugom svjetskom
i ode u ameriku po zivotni san kod bratica a bratic mu u vecim dugovima od RH tak da je tip RUS
i ode u ameriku po zivotni san kod bratica a bratic mu u vecim dugovima od RH tak da je tip RUS
Nope Srb je ili Bosanac ili Hrvat i sudjelovao je u ratu u Bosni nedugo nakon rata u Hrvatskoj.Vans je napisao/la:kao prvo ni je srb neko RUS koj se borio za srbiju u neznam kojem ratu(ne domovinskom)prvom ili drugom svjetskom
Admin je napisao/la:Nope Srb je ili Bosanac ili Hrvat i sudjelovao je u ratu u Bosni nedugo nakon rata u Hrvatskoj.Vans je napisao/la:kao prvo ni je srb neko RUS koj se borio za srbiju u neznam kojem ratu(ne domovinskom)prvom ili drugom svjetskom
jedan Dzanija ima tu igricu reko mi je kad je izletio iz auta da mu je lik reko :AUUU PICKU MATERINU
i on tvrdi da je bosanac-srbin il tak nekaj
rus sigurno nije
ok al ja sam cul da je rus
na jednom forumu
Lik je bosančina.Čito sam u nekom časopisu.Neznam kojem i kad ( mislim gameplay ).
I kaj imate protiv toga?!!!
to je super.Genijalno.Sve se više približava.možda u sljedećem dijelu bude hrvat.tko zna...
to je super.Genijalno.Sve se više približava.možda u sljedećem dijelu bude hrvat.tko zna...
petar- Kriminalac
- Broj postova : 6
Job/hobbies : sviram, u srce te diram...
Registration date : 13.09.2008
Istina iako sumnjam.petar je napisao/la:Lik je bosančina.Čito sam u nekom časopisu.Neznam kojem i kad ( mislim gameplay ).
Admin je napisao/la:Istina iako sumnjam.petar je napisao/la:Lik je bosančina.Čito sam u nekom časopisu.Neznam kojem i kad ( mislim gameplay ).
i ja isto sumnjam
prije ce bit srbin il albanac
Evo dok se čeka pravi evo vam mod koja donekle pretvara SA u četvorku
- Kod:
http://www.gtasa.fr/DL/tanjesfiles/files/Mods/SRT3_Final_Installation.exe
Admin je napisao/la:Evo dok se čeka pravi evo vam mod koja donekle pretvara SA u četvorku
- Kod:
dal lik postaje bosanac(srbin) il...
Ma ne uglavnom se mijenja grafika i dodaju novi autimskero je napisao/la:Admin je napisao/la:Evo dok se čeka pravi evo vam mod koja donekle pretvara SA u četvorku
- Kod:
Admin je napisao/la:Ma ne uglavnom se mijenja grafika i dodaju novi autimskero je napisao/la:Admin je napisao/la:Evo dok se čeka pravi evo vam mod koja donekle pretvara SA u četvorku
- Kod:
a da,da vidio sam sam to več na seljaci forumu.
Stvarno kaže u PM???
Hahaha,pa to je genijalno,no opet..ja mislim da je lik rus ili litvanac.
Blood Raven- N00b
- Broj postova : 21
Registration date : 26.09.2008
Nije nije rus ili litvianac u igri se često hvali svojim radnjama u ratu u Bosni a preko e maila gdje priča sa majkom se može pročitat kako majka govori da je stanje u njegovoj rodnoj državi gore no ikad.Dakle to je nekaj oko nas.Blood Raven je napisao/la:Stvarno kaže u PM???
Admin je napisao/la:Nije nije rus ili litvianac u igri se često hvali svojim radnjama u ratu u Bosni a preko e maila gdje priča sa majkom se može pročitat kako majka govori da je stanje u njegovoj rodnoj državi gore no ikad.Dakle to je nekaj oko nas.Blood Raven je napisao/la:Stvarno kaže u PM???
ma cisti bosanac koji je emigriral............
P.S.:Vratio se nakon 1 dana izbivanja zbog spamanja i malo vrijedanja.......
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Svašta forum :: Igre :: Ostalo
Stranica 1 / 4.