Login
Latest topics
Ukupno je: 16 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 16 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Ostati na XPu ili ici dalje
3 posters
Svašta forum :: Tehnika :: Računala :: Software
Stranica 1 / 1.
Ostati na XPu ili ici dalje
Pitanje je sada.Ja i dalje stojim kod toga da se ostane kod XPa.Nekako ne vjerujem novijim operativnim sustavima.
Re: Ostati na XPu ili ici dalje
Pa to i ja mislim.Ovo sa novijim windowsima i raznim gmaes for windowsima ne vodi nikamo.Kolko uopce ima GFW igra.Negdje 3.I microsoft se sada zato mora izvlacit s novim windowsima
Sad ove novije igre zatjevaju vistu ali je ipak bolji XP.Ako milslis igrat zahtjevnije i bolje onda je vista tu ali ako nije zbog igara xp ostaje no 1.
Ma izaslo je negdje 5 vista ekskluziva.Microsoft je grdno pogrijesio pokusavajuci pretvoriti Pc u gaming konzolu
Vi ste nekaj promašili....Games For Windows igara ima na stotine i to nema veze s verzijom windowsa....
Nadalje trenutno je najbolje do listopada ostat na XP-u a zatim uzeti Windows 7 koji je,prema dosad viđenom,najbrži win do sad...
Nadalje trenutno je najbolje do listopada ostat na XP-u a zatim uzeti Windows 7 koji je,prema dosad viđenom,najbrži win do sad...
GFw igra ima preko 100 ali one koje rade preko GFW LIVE a ima svega par.To jest igre koje imaju one gluposti tipa achivmenti i takve stvari preuzete sa Xbox livea.
A sto se tice vrsta windowsa ja sam to spomenuo iskljucivo zato jer im je glavna fora sa vistom bila to da ce onda komp biti kao konzola bas radi GFW livea.
A sto se tice vrsta windowsa ja sam to spomenuo iskljucivo zato jer im je glavna fora sa vistom bila to da ce onda komp biti kao konzola bas radi GFW livea.
game for windows pise da ne biste instalirali igru na linux ili mac itd.
Ma ne nego mislim na bas games for windows live tj to je kao xbox live samo kaj je za komp.U svim igrama koje to podrzavaju kad stisnes home otvori ti se ovakav prozor
Najavljivali su da ce sve to igre nakon izlaska viste imati ali su popusili i jedva da koja to igra ima.
Najavljivali su da ce sve to igre nakon izlaska viste imati ali su popusili i jedva da koja to igra ima.
Svašta forum :: Tehnika :: Računala :: Software
Stranica 1 / 1.