Login
Latest topics
Ukupno je: 4 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 4 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Raspjevane gitare
3 posters
Stranica 1 / 1.
Raspjevane gitare
Znam da je ime bezveze ali nisam ga ja smisljao
Raspjevane gitare su glazbena udruga kojoj je cilj maknuti djecu sa ulica i da se pocnu baviti glazbom(ili tako nesto). Udruga postoji postoji mislim da 2-3 godine ali kao bend postoji puno duze.
Svako mjesec imamo otprilike po jednu gazu bilo da smo mi organizatori ili da nas pozovu. Od kada sam ja dosao najvece dostignuce je mozda bilo kava s predsjednikom nakon koje smo dobili prostor u Gornjem Stenjevcu. Vece gaze dosada su bile za dane Zaprudja(rock fest), Lanista, Bozicni koncerti(Gornji Stenjevec), Cest is d' best(Cvjetni trg-Kraljevi Ulice) i sada smo nedavno nastupali 2 puta na Trgu bana J Jelacica u onom satoru.
O daljnjim gazama su pisati ovdje
Raspjevane gitare su glazbena udruga kojoj je cilj maknuti djecu sa ulica i da se pocnu baviti glazbom(ili tako nesto). Udruga postoji postoji mislim da 2-3 godine ali kao bend postoji puno duze.
Svako mjesec imamo otprilike po jednu gazu bilo da smo mi organizatori ili da nas pozovu. Od kada sam ja dosao najvece dostignuce je mozda bilo kava s predsjednikom nakon koje smo dobili prostor u Gornjem Stenjevcu. Vece gaze dosada su bile za dane Zaprudja(rock fest), Lanista, Bozicni koncerti(Gornji Stenjevec), Cest is d' best(Cvjetni trg-Kraljevi Ulice) i sada smo nedavno nastupali 2 puta na Trgu bana J Jelacica u onom satoru.
O daljnjim gazama su pisati ovdje
sax005- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 354
Job/hobbies : sviranje
Registration date : 31.10.2008
Re: Raspjevane gitare
mskero je napisao/la:kafica sa predsjednikom i piva sa premijerom.....
A dobili smo neke sokice od brusnice i narance. Kasnije su nas vodili po cijelom omanju i bili smo u njegovom uredu, lik ima valjda 3 lcd-a ogromnih a regal mu je pun drvenih brodova.
Re: Raspjevane gitare
Dodjem u nedjelju na probu i prvo sto sam primijetio su bila neka nova lica. Odmah mi je pao mrak na oci jer nas vec i ovako ima previse. Jos bi sve bilo dobro da znaju svirat pa da mozemo uvest kompleksnije stvari u nas repertuar ali ne, jos su losiji od starih clanova.
Ovaj tjedan bi trebali u studio ic snimat jednu nasu autorsku stvar. Pjesma je malo djetinjasta a i pjeva ju neka klinka. Trebat ce je dobro izmiksat dok joj poprave intonaciju i malo dinamike da ubaci nekak, ubiti ceka ga dosta posla.
Ovaj tjedan bi trebali u studio ic snimat jednu nasu autorsku stvar. Pjesma je malo djetinjasta a i pjeva ju neka klinka. Trebat ce je dobro izmiksat dok joj poprave intonaciju i malo dinamike da ubaci nekak, ubiti ceka ga dosta posla.
Stranica 1 / 1.