Login
Latest topics
Ukupno je: 9 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 9 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Prijedlog
4 posters
Stranica 1 / 1.
Prijedlog
-Nekako mi je na ovom forumu pre gamersko ozracje s tim da je ime foruma Svasta forum. Mislim da bi trebali vise poticati razvijanje tema iz zivota, politike i tih stvari jer je gamerski dio foruma dosta razvikan ako raspravlja gledamo da se na forumu svemu. Tesko ce te privuc druge clanove koji nisu toliko zainteresirani u gaming kulturu.
-Ima previse tema pod drustvene igre koje su "mrtve" tipa moja je zadnja, ono sa gradovima itd. Mislim da bi to trebali pobrisat te nakon nekog vremena ako se pokaze potrebnim ponovo otvorit. Ovako forum izgleda dosta neuredno i neprivlacno.
-Pod forum glazba bi trebalo dodatno poboljsati jer ima previse tema ispod ovih "glavnih tema". Trebali bi napravit jos jdan dio "opcenito" i tamo sve to strpat zbog preglednosti. Mogli bi napravit temu "novi albumi"(moj skromni prijedlog).
To je za sada to.
-Ima previse tema pod drustvene igre koje su "mrtve" tipa moja je zadnja, ono sa gradovima itd. Mislim da bi to trebali pobrisat te nakon nekog vremena ako se pokaze potrebnim ponovo otvorit. Ovako forum izgleda dosta neuredno i neprivlacno.
-Pod forum glazba bi trebalo dodatno poboljsati jer ima previse tema ispod ovih "glavnih tema". Trebali bi napravit jos jdan dio "opcenito" i tamo sve to strpat zbog preglednosti. Mogli bi napravit temu "novi albumi"(moj skromni prijedlog).
To je za sada to.
sax005- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 354
Job/hobbies : sviranje
Registration date : 31.10.2008
Re: Prijedlog
Problem je u tome sto je vecina ljudi zaintersirana za igre ovdje zao mi je otvarat kategorije koje se nece koristit.Sto se tice mrtvih tema ja njih zakljucavam.I moze uvodim dio opcentio glazba.
slazem se i jos nekaj zelim rascisit.....
vec sam duze vrijeme razmisljao o tome da saxu dam privatni forum,iskreno mislim da ga je zasluzio!
vec sam duze vrijeme razmisljao o tome da saxu dam privatni forum,iskreno mislim da ga je zasluzio!
mskero je napisao/la:slazem se i jos nekaj zelim rascisit.....
sax005- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 354
Job/hobbies : sviranje
Registration date : 31.10.2008
otovrio bih i ja al neces dok se neko ne odrekne svoga.Glupo mi je da svi imaju svoj privatni dio foruma!
ko svi??
samo glavni i stalni clanovi imaju privatni,a sax ga nema!
znaci treba ga dobit!
samo glavni i stalni clanovi imaju privatni,a sax ga nema!
znaci treba ga dobit!
isto kao sto svi nemogu biti moderatori tako i svi nemogu imat privatni dio foruma.Treba imat max 3-4 privatna foruma
ja bi se odreko al jel dobim kaj u uzvrat
Vans- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 305
Registration date : 12.09.2008
Stranica 1 / 1.