Login
Latest topics
Ukupno je: 3 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 3 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Stronghold Crusader
+2
mskero
raja
6 posters
Svašta forum :: Igre :: RTS
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stronghold Crusader
Vidim da vas puno voli ovu igru pa sam otvorio temu.U igri morate napravit sto bolji dvorac i onda pobjedit neprijatelje.U igri imate drva kamen bakar hranu pivo itd.Imate arapske protivnike i evropske protivnike.Imate i 50 staza koje su napravljene za campaing.Ako vam nesto nije jasno samo pitajte.
Re: Stronghold Crusader
zar nije zeljezo,a ne bakar???
a medu najvise mrzim onog calipha koji mi sve zapali,al nije tezak protivnik,sam stanca ko blesav one robove i pali mi sve zivo....i mrtvo...
a medu najvise mrzim onog calipha koji mi sve zapali,al nije tezak protivnik,sam stanca ko blesav one robove i pali mi sve zivo....i mrtvo...
da caliph je ludo rat samo pravi one dvije vrste one obicne neke pikemane i strijelce evropske da to je bakar nema tu zeljeza od kud ti zeljezo u 12.vijeku i to tako
evo kako su poredani po tezini i gluposti
wolf:u nekim slucajevima glup tj.kad napravi onaj glupi mali dvorac a najteze je kad napravi 80slojni
rat:lahko je samo uzmes malo bolje ratnike ona samo uzima one obicne pikemane i strijelce
snake:poboljsana verzija rata samo sto on ima manu kad onu vodu stavi umjesto dvorca
caliph:eh on je malo ludi lik zbog onih velikih toera i vatre koju posadi ona je zapaljiva
saladin:eh on je malo mirniji tip ali kad te napane i kad se dobro razvije nema boga da ga pobjedis
sultan:njega je najlakse pobjedit on je napravljen da usporava protivnike
lionheart:on je meni uvijek najbolji suparnik on uvijek dijeli sve ako ima i ako njemu ne treba
ne znam jesam li koga izostavio
najdraza mi je onda kad ja i lionheart igramo protiv dva calipha
evo kako su poredani po tezini i gluposti
wolf:u nekim slucajevima glup tj.kad napravi onaj glupi mali dvorac a najteze je kad napravi 80slojni
rat:lahko je samo uzmes malo bolje ratnike ona samo uzima one obicne pikemane i strijelce
snake:poboljsana verzija rata samo sto on ima manu kad onu vodu stavi umjesto dvorca
caliph:eh on je malo ludi lik zbog onih velikih toera i vatre koju posadi ona je zapaljiva
saladin:eh on je malo mirniji tip ali kad te napane i kad se dobro razvije nema boga da ga pobjedis
sultan:njega je najlakse pobjedit on je napravljen da usporava protivnike
lionheart:on je meni uvijek najbolji suparnik on uvijek dijeli sve ako ima i ako njemu ne treba
ne znam jesam li koga izostavio
najdraza mi je onda kad ja i lionheart igramo protiv dva calipha
sad ste mi opet vratili zelju da ga zaigram....
ja se napocetku brzo vojno razvim(arapi)...xD...
a onda pocinju archeri,crossbowmani....njih nastancam oko 300-400...mozda i vise...
i tako sam napravil dobru obrani i brzo pograbil dobar teritorij....
a onda pocinje proizvodnja macmana,oni jaci pikemani i swordsmani....
i ja isto uvijek igram sa lionheartom i Fredrickom,protiv wolfa,sultana i jednog neutralnog(da smeta...lol...)...i tak...
e ljudi odo ga opet zaigrat...al ga nisam dugo igral ima 2 mjeseca...
ja se napocetku brzo vojno razvim(arapi)...xD...
a onda pocinju archeri,crossbowmani....njih nastancam oko 300-400...mozda i vise...
i tako sam napravil dobru obrani i brzo pograbil dobar teritorij....
a onda pocinje proizvodnja macmana,oni jaci pikemani i swordsmani....
i ja isto uvijek igram sa lionheartom i Fredrickom,protiv wolfa,sultana i jednog neutralnog(da smeta...lol...)...i tak...
e ljudi odo ga opet zaigrat...al ga nisam dugo igral ima 2 mjeseca...
e ljudi dosad sam igro stronghold C. ufff............jesam se naigro.....
brijem da sam se opet navuko!!!
lol
brijem da sam se opet navuko!!!
lol
u majke ti......
sam arape kupujes.....
europjani su jaci.....
ja samo one horse archere i robove koristim.....dobro osim na pocetku,tada kupim nekih 80 arapskih(obicnih) archera
sam arape kupujes.....
europjani su jaci.....
ja samo one horse archere i robove koristim.....dobro osim na pocetku,tada kupim nekih 80 arapskih(obicnih) archera
JA SKIDAM
Vans- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 305
Registration date : 12.09.2008
zakon su mi ove u desnom kutu posebne mogucnosti....
e moram doc do tebe pa da malo..........zaigram.........
istina, mene to spasava pogotovo kamenjemskero je napisao/la:zakon su mi ove u desnom kutu posebne mogucnosti....
Crni pastuh666- N00b
- Broj postova : 30
Registration date : 14.09.2008
ja sam se na obicnom strongholdu toliko razvijo da nisu mogli prikucit na 100m od dvorca
Ovdje izaberes lots of army i odma pocnes sa 1000vojnika a svako malo ti se jos stvori
ti biras koji ti se stvori....i jel to stvaranje besplatno il.....
P.S.:kad ces ozdravit da dodem do tebe!!!!!!!!!
P.S.:kad ces ozdravit da dodem do tebe!!!!!!!!!
znate kad sam ja to igro..... jos mi je stari bio ziv.... prije jedno 5-6 godina sam ja samo to igro .... to su bili dani .... znam da mi je tata namjestil da nema neprijatelja pa sam ja tam po 2-3 sata se razvijal
P:S.imat cu igricu opet za 20min
P:S.imat cu igricu opet za 20min
ne extrem
crosbowe je najbolje za sell jedan crosbow 30 zlatnika najbolje je crosbowe maceve oklope i ono od macemana
ja ti to sve izradujem.......ko neke divovske IRON tvornice.....dobro je kaj ne netaje taj iron i stone.......
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Svašta forum :: Igre :: RTS
Stranica 1 / 2.