Login
Latest topics
Ukupno je: 6 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 6 gostiju. :: 1 Bot/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 70, dana pet lis 25, 2024 4:40 am.
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Svašta forum on your social bookmarking website
windsurfing
4 posters
Svašta forum :: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 1 / 1.
windsurfing
Po meni jedan od naboljih sportova na vodi(kad ima vjetra).
Poceo sam surfat na Jarunu u nekoj skoli. Nekon toga surfam na Pagu(imam vikendicu) za sad znam start sa plaze(znam da debilno zvuci,al nije bas lako),mogu glisirat(kad ima vjetra), i to je to ubiti. Iduce ljeto mi je cilj nauciti vodeni start i brzi okret niz vjetar.Od opreme imam dvije daske:hifly-149l i jp australia-135l i 3 jedra: neilpryde-4,7m2,5,3m2 i 6,9m2.
Poceo sam surfat na Jarunu u nekoj skoli. Nekon toga surfam na Pagu(imam vikendicu) za sad znam start sa plaze(znam da debilno zvuci,al nije bas lako),mogu glisirat(kad ima vjetra), i to je to ubiti. Iduce ljeto mi je cilj nauciti vodeni start i brzi okret niz vjetar.Od opreme imam dvije daske:hifly-149l i jp australia-135l i 3 jedra: neilpryde-4,7m2,5,3m2 i 6,9m2.
sax005- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 354
Job/hobbies : sviranje
Registration date : 31.10.2008
Re: windsurfing
zvuci cool
Vans- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 305
Registration date : 12.09.2008
da sviras sexfon i surfas da nisi mozda sanader
Vans- Forumaš od povjerenja
- Broj postova : 305
Registration date : 12.09.2008
Nisam jos....
surfam samo na moru,ovak vise rekreativno. Za sad mi je najvise da sam surfao po vjetru do 20 cvorova i to je bilo jugo.
Trebas sam skuzit od kud ti vjetar dolazi i to je pola mudrosti.
surfam samo na moru,ovak vise rekreativno. Za sad mi je najvise da sam surfao po vjetru do 20 cvorova i to je bilo jugo.
Trebas sam skuzit od kud ti vjetar dolazi i to je pola mudrosti.
Evo ovo mi je cilj naucit da mi nije problem startat po jacem vjetru kad padnem u vodu
- Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=XwHRTJ4BwF8
malo "fristajla"
- Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=bQ3tdIUa2Ys
Blizi se proljece i prvo surfanje ove godine, da barem vrijeme bude lijepo za proljetne praznike.
probat cu...
Evo jedne moje (ne)zgode na surfanju.
Bio je lijep dan, puhalo je jugo 15 cvorova i ja debil si uzeo dasku od 135 litara tako da zbog nestabilnosti daske sam kod prvih 5 okretaju lijepo opao u vodu. Problem je u tome što kad padnes u vodu vjetar te odnese nekih 2 metra niz vjetar, a uz vjetar ic je prava muka. Još kako sam bio fasciniran glisiranjem nagnuo sam jedro da idem niz vjetar te se tako još jace usosio. Ubiti nakon nekih sat vremena sam napokon skuzio da me vjetar odnio na drugu plazu(jos nekih 150 plaza u tom smjeru i bio bi na Zrcu). I tako sam se pokusavao vratiti na svoju ljubljenu plazu do koje mi je uz vjetar trebalo cca 3 sata. Kako sam bio sretan kada sam krovio na tlo plaze. Kako sam lijepo spavao taj dan.
Evo jedne moje (ne)zgode na surfanju.
Bio je lijep dan, puhalo je jugo 15 cvorova i ja debil si uzeo dasku od 135 litara tako da zbog nestabilnosti daske sam kod prvih 5 okretaju lijepo opao u vodu. Problem je u tome što kad padnes u vodu vjetar te odnese nekih 2 metra niz vjetar, a uz vjetar ic je prava muka. Još kako sam bio fasciniran glisiranjem nagnuo sam jedro da idem niz vjetar te se tako još jace usosio. Ubiti nakon nekih sat vremena sam napokon skuzio da me vjetar odnio na drugu plazu(jos nekih 150 plaza u tom smjeru i bio bi na Zrcu). I tako sam se pokusavao vratiti na svoju ljubljenu plazu do koje mi je uz vjetar trebalo cca 3 sata. Kako sam bio sretan kada sam krovio na tlo plaze. Kako sam lijepo spavao taj dan.
Svašta forum :: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 1 / 1.